Print

am: is het interactieve platform voor professionals in de financiële dienstverlening. De informatiebron die hem dagelijks via mobiel en desktop scherp houdt met nieuws en vakkennis. De inspirator die ontwikkelingen voor hem duidt en verschillende opinies naast elkaar zet in een nieuw maandelijks magazine. De vakgenoot die hem introduceert bij collega's en hem oog in oog brengt met 'thought leaders' op baanbrekende events. Met am: heeft de professional altijd toegang tot de juiste informatie op het juiste moment via het juiste kanaal.

am: is een must voor elke verzekeringsprofessional.
En voor u om bij hen top-of-mind te zijn.

am:magazine

am:magazine is de maandelijkse inspiratiebron van de professional. am:magazine is een betaald tijdschrift en biedt achtergronden, diepgang en opinie. am:magazine verschijnt acht keer per jaar, met onder meer de twee specials DE INNOVATOR 2018 en DE TOP 100 INTERMEDIAIR 2018. Het vakblad wordt intensief gelezen. De kans dat uw advertentie gezien wordt door de abonnee, maar ook door hun collega's, is groot. am:magazine bereikt zeker 40.000 professionals.

am:specials

Met één van de specials DE INNOVATOR 2018 en DE TOP 100 INTERMEDIAIR 2018, bereikt u uw doelgroep nog gerichter. In de am:special kunt u een speciale, twee pagina's grote advertorial laten maken door de am:redactie. Op basis van een interview met een woordvoerder en bijbehorende fotografie wordt een helder en wervend profiel gemaakt. Uiteraard heeft u een duidelijke stem in de uiteindelijke versie van de advertorial. Lees meer over de am:specials in 2018

Meer weten? 

We vertellen graag meer over de mogelijkheden. Bel ons op (088) 5840 861 voor een vrijblijvend advies.

Doelgroep en bereik