Online

am: is het interactieve platform voor professionals in de financiële dienstverlening. De informatiebron die hem dagelijks via mobiel en desktop scherp houdt met nieuws en vakkennis. De inspirator die ontwikkelingen voor hem duidt en verschillende opinies naast elkaar zet in een nieuw maandelijks magazine. De vakgenoot die hem introduceert bij collega's en hem oog in oog brengt met 'thought leaders' op baanbrekende events. Met am: heeft de professional altijd toegang tot de juiste informatie op het juiste moment via het juiste kanaal.

am: is een must voor elke verzekeringsprofessional.
En voor u om bij hen top-of-mind te zijn.

am:web

am:web is het centrale informatiepunt met nieuws, blogs en opinie. Voor op een desktop, tablet en mobiel. am:web biedt uiteenlopende mogelijkheden om online met uw doelgroep te communiceren. Denk bijvoorbeeld aan een advertorial, blog, bedrijfsprofiel of zelfs gehele bedrijfspagina. Daarnaast heeft u keuze uit diverse bannermogelijkheden, ook opvallende rich media banners zijn mogelijk. Passen streaming video of andere creatieve mogelijkheden beter binnen uw online doelen? Ook dan biedt am:web verschillende oplossingen.

am:signalen

am:signalen is de betaalde, dagelijkse nieuwsbrief van am:. Met am:signalen heeft de verzekeringsprofessional elke ochtend (05.30 uur) het laatste nieuws in zijn mailbox. Omdat de nieuwsbrief dagelijks verschijnt, kunt u precies het moment kiezen dat het beste past bij uw doelstellingen. 

am:signalen flash

am:signalen flash is de gratis dagelijkse nieuwsbrief van am:. Met am:signalen flash ontvangt de verzekeringsprofessional iedere middag (12.00 uur) een nieuwsupdate. Omdat ook am:siginalen flash dagelijks verschijnt, kunt u precies het moment kiezen dat het beste past bij uw doelstellingen. 

am:signalen pensioen, financiële planning en schade

Met de gratis wekelijkse edities van am:signalen, op het gebied van pensioen, financiële planning en schade, wordt de verzekeringsprofessional gericht op zijn vakgebied geïnformeerd. Op deze manier kunt u uw doelgroep nog gerichter bereiken. Alle nieuwsbrieven bieden volop ruimte om advertorials en banners in verschillende formaten en posities te plaatsen.

  • am:signalen pensioen: verschijnt op dinsdag om 16.00 uur
  • am:signalen schade: verschijnt op woensdag om 16.00 uur
  • am:signalen financiële planning: verschijnt op donderdag om 16.00 uur

am:vacatures

Voor het plaatsen van vacatures bent u bij am: ook aan het juiste adres. Op de pagina am:vacatures kunt u een korte omschrijving van de vacature bij uw organisatie plaatsen. Met een link naar de website van uw organisatie kunnen potentiële kandidaten direct op de vacature reageren. Voor nóg meer impact en een groter bereik, heeft u ook de mogelijkheid offline en online advertenties te combineren.

Meer weten?

We vertellen u graag meer over de online media van am:. Bel ons op (088) 5840 861 voor een vrijblijvend advies.

Doelgroep en bereik