am:dag

De am:dag, voorheen de am:verzekeringsbranchedag, vindt in 2018 plaats in de maand november.

De am:dag is het grootste vakevenement voor financiële dienstverleners in Nederland. Voor de meer dan 2.000 financiële professionals die de dag bezoeken, is het een ultieme kans om te netwerken. Ze vinden er vele informatiestands en kunnen deelnemen aan sessies en workshops. Het programma is zo ingedeeld dat er de hele dag door bezoekers op de beursvloer zijn. Daarmee biedt de am:dag ook voor uw organisatie ultieme zakelijke kansen.

Wilt u een indruk krijgen van het event, kijk dan op de website van de am:dag.

>> Hier download u de leaflet met sponsormogelijkheden

Sponsormogelijkheden 

Ook dit jaar biedt de am:dag weer voldoende sponsormogelijkheden om uw organisatie te promoten. Als sponsor kunt u adverteren, een informatiestand plaatsen en bijvoorbeeld parallelsessies, netwerkevents of andere programmaonderdelen (mede) organiseren. Bovendien heeft u de mogelijkheid prospects of klanten uit eigen naam voor de dag uit te nodigen.

Wilt u een indruk krijgen van de am:dag, bekijk dan de verschillende videocompilaties en foto's op de website.

Wij vertellen graag meer over de promotionele mogelijkheden van de am:dag. Wij sturen u graag een overzicht van alle sponsorpakketten. Maatwerk is ook altijd mogelijk, bel ons op (088) 5840 861 voor een vrijblijvend advies.