am:dag

De am:dag, voorheen de am:verzekeringsbranchedag, vindt in 2017 plaats op dinsdag 21 november en wordt gehouden in het Beatrixgebouw in Utrecht.

De am:dag is het grootste vakevenement voor financiële dienstverleners in Nederland. Voor de meer dan 2.000 financiële professionals die de dag bezoeken, is het een ultieme kans om te netwerken. Ze vinden er vele informatiestands en kunnen deelnemen aan sessies en workshops. Het programma is zo ingedeeld dat er de hele dag door bezoekers op de beursvloer zijn. Daarmee biedt de am:dag ook voor jouw organisatie ultieme zakelijke kansen.

Wil je een indruk krijgen van het event, kijk dan op de website van de am:dag.

>> Hier download je de leaflet met sponsormogelijkheden

Sponsormogelijkheden 

Ook dit jaar biedt de am:dag weer voldoende sponsormogelijkheden om je organisatie te promoten. Als sponsor kan je adverteren, een informatiestand plaatsen en bijvoorbeeld parallelsessies, netwerkevents of andere programmaonderdelen (mede) organiseren. Bovendien heb je de mogelijkheid prospects of klanten uit eigen naam voor de dag uit te nodigen.

Wil je een indruk krijgen van de am:dag, bekijk dan de verschillende videocompilaties en foto's op de website.

Wij vertellen je graag meer over de promotionele mogelijkheden van de am:dag. Wij sturen je graag een overzicht van alle sponsorpakketten. Maatwerk is ook altijd mogelijk, bel ons op (088) 5840 861 voor een vrijblijvend advies.