am:innosurance

De datum voor am:innosurance 2018 is 12 juni. Het centrale thema van dit event wordt nog bekend gemaakt en was in 2017 innovatie in de verzekeringsbranche! Innosurance is het event waar we het hebben over de veranderingen die de sector raken en waar verzekeraars en adviseurs over na moeten denken. Sprekers uit de internetwereld, maar ook deskundigen die inspireren en verder kijken dan vandaag, geven een houvast voor wat er op ons afkomt. De sector moet mee, want de wereld is al in beweging.

Wilt u een indruk krijgen van dit event, kijk dan op de website van am:innosurance.

>> Hier download u de leaflet met sponsormogelijkheden

In 2016 was het thema "New World, New Thinking". In 2015 was het thema "Be mobile" waarbij onderwerpen als mobile, the internet of things en big data centraal stonden.

Doelgroep

am:innosurance richt zich op professionals die werkzaam zijn in of voor de verzekeringsbranche: directie- en managementleden, maar ook staf- en beleidsmedewerkers bij verzekeraars die innovatie in hun portefeuille hebben. Daarnaast staat am:innosurance ook open voor consultants uit de ICT, innovatie-advies en beleidsmakers bij de overheid, uit het hoger beroepsonderwijs en van wetenschappelijke instituten. Kortom, iedereen die betrokken is bij innovatievraagstukken in de financiële dienstverlening.

Sponsormogelijkheden

Wij vertellen graag meer over de promotionele mogelijkheden van am:innosurance. Wij sturen u graag een overzicht van alle sponsorpakketten. Maatwerk is ook altijd mogelijk, bel ons op (088) 5840 861 voor een vrijblijvend advies.