am:hypotheken

Het event am:hypotheken gaat in 2018 in september plaatsvinden en wordt gehouden in Supernova Jaarbeurs in Utrecht. Aansluitend vindt de derde editie van het am:hypothekendiner plaats. Wilt u een goede indruk krijgen van het event? Kijk dan op de website van am:hypotheken. 

>> Hier download u de leaflet met sponsormogelijkheden

Time is ticking in een booming hypotheekmarkt! Tijdens dit event ontdekt de bezoeker de tools die nodig zijn voor een sneller hypotheekproces en krijgt hij antwoord op de vraag: hoe waarborg je goed en bestendig advies? am:hypotheken biedt een actueel en scherp programma, neergezet door am:journalisten.

Vorig jaar was het thema "Masters of Competition". Dit was het jaar waarin de hypotheekmarkt razendsnel aantrok. Er kwamen nieuwe spelers die hun portie opeisten. En de een kon het nog sneller en goedkoper dan de ander. Het event beantwoordde vragen als: waar gaan we naartoe? Hoe diep veranderd is de markt nu echt?

Dit jaar zal het event am:hypotheken wederom een dynamisch en vol programma bieden waarbij actuele discussies plaatsvinden met de belangrijkste spelers in de hypotheekmarkt. Het event is voor hypotheekverstrekkers en –adviseurs een inspirerende en leerzame dag om voorbereid te zijn op de uitdagingen die nu voor de deur staan. Leer van de masters of competition!

Hypothekendiner

Aansluitend op het event am:hypotheken in september organiseert am: in samenwerking met haar hoofdsponsoren het hypothekendiner. am: faciliteert deze unieke bijeenkomst waar partners met toprelaties samen komen.

Doelgroep

am:hypotheken is het event voor hypotheekadviseurs, hypotheekverstrekkers en andere schakels in de hypotheekketen.

Meer weten?

Wij vertellen graag meer over de promotionele mogelijkheden van am:hypotheken en het am:hypothekendiner. Wij sturen u graag een overzicht van alle sponsorpakketten. Maatwerk is ook altijd mogelijk, bel ons op (088) 5840 861 voor een vrijblijvend advies.