Events

am: is het interactieve platform voor professionals in de financiële dienstverlening. De informatiebron die hem dagelijks via mobiel en desktop scherp houdt met nieuws en vakkennis. De inspirator die ontwikkelingen voor hem duidt en verschillende opinies naast elkaar zet in een nieuw maandelijks magazine. De vakgenoot die hem introduceert bij collega's en hem oog in oog brengt met 'thought leaders' op baanbrekende events. Met am: heeft de professional altijd toegang tot de juiste informatie op het juiste moment via het juiste kanaal.

am: is een must voor elke verzekeringsprofessional.
En voor u om bij hen top-of-mind te zijn.

am:events

am:events zijn bijeenkomsten die de professional niet wil missen. Ze worden georganiseerd zodat de professional er kan netwerken, dienen ter inspiratie of om persoonlijk vaardigheden te versterken en vakkennis aan te scherpen. Natuurlijk kent u de am:dag, dit is de verzekeringsbranchedag; het grootste event dat am: organiseert, met jaarlijks ruim 2.000 bezoekers uit alle lagen van de branche. Maar am: organiseert o.a. ook am:hypotheken en am:innosurance

Zoekt u toch iets anders, dan is het zelfs mogelijk een event op maat te ontwikkelen én te organiseren. Kijk voor de mogelijkheden bij Custom Media.

Save the dates

Ook in 2018 staat de am:events weer garant voor inspiratie en educatie. Bekijk hier het am:events programma voor 2018, reserveer de data alvast in uw agenda en wij zorgen ervoor dat u niets mist.

Meer weten? 

We vertellen graag meer over de mogelijkheden. Wij sturen u graag een overzicht van alle sponsorpakketten. Maatwerk is ook altijd mogelijk, bel ons op (088) 5840 861 voor een vrijblijvend advies.

am:verzekeringsbranchedag