Partnership

Als u kiest voor een partnership met am:media, dan kiest u voor een relatie waarin we samenwerken en gezamenlijk promotionele doelen vinden en bepalen. Samen kansen benutten en elkaar versterken – dat staat centraal. Het is de meest impactvolle manier om u binnen de verzekeringswereld te profileren.

Partner in business

Een partnership met am:media zorgt voor de nodige uitstraling en contacten over en weer. am:media stelt meer dan alleen advertentieruimte ter beschikking. Een partner wordt ook een echte partner in business. Door op het juiste moment met de juiste content met uw doelgroep te communiceren, positioneert u uw bedrijf als echte kennispartner en bereikt u dat de doelgroep met uw merk of product bezig is en er over praat. U heeft hiermee dus een opvallende promotionele tool in handen die werkelijk impact heeft.

Pakketten of volledig maatwerk

Of het nu gaat om het aangaan van nieuwe relaties of het behouden en koesteren van bestaande relaties. Gaat u voor awareness, thought leadership, branding of leadgeneratie, het is allemaal mogelijk binnen een partnership met am:media. Een partnerdossier op am:web biedt hiervoor unieke mogelijkheden. Om het gemakkelijk te maken, heeft u keuze uit vooraf samengestelde partnerpakketten. Volledig maatwerk is uiteraard ook mogelijk.

Bekijk de partnerdossiers op am:web

      

Meer weten?

We vertellen graag meer over mogelijkheden. Bel ons op (088) 5840 861 voor een vrijblijvend advies.

branded content